Solarne potkonstrukcije

Aluminijske potkonstrukcije su ključni elementi u gradnji solarne elektrane jer pružaju stabilnu i pouzdanu platformu za postavljanje solarnih panela. Aluminij kao materijal nudi izuzetnu čvrstoću i otpornost na koroziju, što ga čini idealnim za dugoročnu izloženost vanjskim uvjetima.

Ove potkonstrukcije su dizajnirane da izdrže težinu solarnih panela te da ih čvrsto drže na optimalnom kutu za maksimalnu apsorpciju sunčeve energije. Njihova lagana svojstva olakšavaju montažu i smanjuju opterećenje na krovu ili tlu na kojem se nalazi solarna elektrana.

Dodatno, aluminijske potkonstrukcije pružaju visoku razinu prilagodljivosti u smislu dizajna i konfiguracije, omogućujući efikasnu raspodjelu solarnih panela u skladu s prostornim ograničenjima i specifičnim zahtjevima projekta.

Ukupno gledano, aluminijske potkonstrukcije predstavljaju pouzdanu i ekonomičnu opciju za izgradnju solarne elektrane, pružajući trajnu podršku za proizvodnju čiste energije iz sunca.

PODNI SUSTAVI

EK10000 Vam pruža jednostavno i cjelovito rješenje za ugradnju nosivih potkonstrukcija fotonaponskih elektrana.

KOSI INDUSTRIJSKI KROV

EK11000 Vam pruža jednostavno i cjelovito rješenje za ugradnju fotonaponskih elektrana na sve vrste industrijskih krovova

CRIJEPNI KROV

EK12000 Vam pruža jednostavno i cjelovito rješenje za ugradnju fotonaponskih elektrana na sve vrste crijepnih krovova.

RAVNI KROV

EK13000 Vam pruža jednostavno i cjelovito rješenje za ugradnju fotonaponskih elektrana na sve vrste ravnih krovova.

Imate li projekt na umu?

Kontaktirajte nas

EMERUS D.O.O. Hrvatska
EMERUS D.O.O. BiH