Ogradni sustavi

Aluminijski ogradni sustavi privlače pažnju kroz svoj upečatljivi i moderni izgled, a usto garantiraju Vašu sigurnost koja je ključna kod ograda. Primjene su i ovdje raznovrsne, od balkona, terasa, stubišta, vrtova, do dvorana, itd. Emerus ogradni sustavi Vam u potpunosti oduzimaju brigu jer imaju višegodišnju trajnost. 

OP100

OP100 je sistem za izradu staklenih ograda namijenjen za izradu bez vertikalnih aluminijskih profila.
Osnovna ugradnja je fiksiranje s gornje strane u pod (kontinuirana i segmentna) te ugradnja na parapet.
Konstrukcija ograde OP 100 se sastoji od horizontalnih aluminijskih profila u kontinuiranom ili u segmentom obliku (stope dužine 150 mm ili 300 mm). Sistem dozvoljava ugradnju lamistal sigurnosnog stakla debljine 8.8.2 do 10.10.4.

Ogradni sistem OP100 je namijenjen za ugradnju u različite vrste prostorija sljedećih kategorija:
A, B1, H, Fa, S1, Pb za q=0,5 kN/m'.
B2 ,B3, C1 do C4, D, EC ,FL1a do FL6a, U2, Pb za q=1,0 kN/m'.

OE80

Sistem OE80 predstavlja spoj različitih aluminijskih profila namjenih za brzo i jednostavno sklapanje dvorišnih ograda. Ograde se rade po mjeri i prilagođavaju se svim dimenzijama i tehničkim zahtjevima.
Uz širok izbor lamela različitih dimenzija i oblika ove ograde odlikuju skriveni vijčani spojevi, te nisu potrebne dodatne obrade koje mogu smanjiti kvalitetu i otežati montažu ograde.
Odlika ovog sistema ograda uz jednostavnu montažu i demontažu je i ta da nije potrebno održavati ograde osim redovnog čišćenja. Razlog tome je aluminij koji u odnosu na druge materijale nudi otpornost na koroziju, pruža veliku čvrstoću i dugotrajnost.
Aluminijske ograde su najotpornije na vremenske prilike i vanjske i unutarnje utjecaje poput vlage, korozije, soli, toplote, kiše i drugih sličnih uvjeta.
Vanjski utjecaji ne narušavaju njihovu funkcionalnost, te u vjetrenoj zoni 3 s nosivim stubom 100x100mm pruža mogućnost visine ograde do 2,2 metra te dužinom lamele do 2 metra.

Imate li projekt na umu?

Kontaktirajte nas

EMERUS D.O.O. Hrvatska
EMERUS D.O.O. BiH