Izvještaj sa sajma Intersolar 2024: Veliki uspjeh Emerus tima

Emerus se s ponosom vratio sa sajma Intersolar 2024, koji se održao od 19. do 21. lipnja u Münchenu, Njemačka. Naš štand je bio vrlo posjećen, a zadovoljstvo koje osjećamo zbog uspjeha koji smo postigli na ovom prestižnom događaju ne može se riječima opisati.

Postavljanje novih standarda

Sajam Intersolar 2024 ove je godine postavio nove standarde s preko 3,000 izlagača iz 55 zemalja i oko 110,000 posjetitelja iz 176 zemalja, čineći ga najvećim i najinternacionalnijim događajem u svojoj povijesti. Kao dio ovog značajnog okupljanja, Emerus je ponosan što doprinosi putu prema 24/7 opskrbi obnovljivom energijom.

 

 

 

Brojni sastanci i interes za naše proizvode

Tijekom sajma, naš tim je odradio brojne sastanke s postojećim i potencijalnim partnerima. Na našem štandu (A5.235), posjetitelji su imali priliku izbliza vidjeti i analizirati naše sisteme za solarne elektrane, kako podne tako i krovne. Osim toga, veliko zanimanje pokazano je za Emerus kao ekstrudera, što je naš osnovni biznis. Naša ponuda aluminijskih potkonstrukcija za solarne panele, poznata po svojoj kvaliteti, izdržljivosti i jednostavnoj montaži, impresionirala je mnoge posjetitelje. Posebno su se zainteresirali za dio ponude koji se odnosi na predsklapanje podnih potkonstrukcija u našoj tvornici te isporuku predmontiranih rješenja, što značajno štedi vrijeme našim kupcima.

Društveni momenti i povezivanje

Jedan od nezaboravnih trenutaka na sajmu bio je gledanje utakmice Hrvatska-Albanija na Euru 2024. Naš tim je, zajedno s mnogim drugim zainteresiranim posjetiteljima, pratio utakmicu i uživao u zajedničkom navijanju, što je dodatno pridonijelo povezivanju i stvaranju novih prijateljstava i poslovnih veza.

Ponosni na postignuto

Izuzetno smo zadovoljni odrađenim poslom i velikim interesom koji su pokazali posjetitelji. Ovo iskustvo je još jednom potvrdilo snagu i važnost našeg tima, kao i kvalitetu proizvoda koje nudimo. Zahvaljujemo svima koji su nas posjetili i veselimo se budućim suradnjama.

Pratite nas dalje

Pozivamo vas da nastavite pratiti Emerus na društvenim mrežama kako biste saznali više o našim proizvodima i budućim događanjima. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite saznati više o našim rješenjima za solarne panele, slobodno nas kontaktirajte na info@emerus.eu.
Hvala vam na podršci i vidimo se uskoro na sljedećem događaju!