S velikim zadovoljstvom najavljujemo da će Emerus sudjelovati na prestižnom sajmu Intersolar 2024, koji će se održati od 19. do 21. lipnja 2024. u Münchenu, Njemačka. Kao vodeći proizvođač aluminijskih potkonstrukcija za solarne panele, Emerus će predstaviti najnovije inovacije u industriji obnovljivih izvora energije.

Aluminijske potkonstrukcije vrhunske kvalitete

Naša ponuda aluminijskih potkonstrukcija za solarne panele ističe se po izuzetnoj kvaliteti, izdržljivosti i jednostavnoj montaži. Osmišljene su kako bi zadovoljile različite potrebe naših klijenata, omogućujući efikasno postavljanje solarnih panela na različitim površinama, uključujući krovove i tlo. Našu ponudu smo dodatno obogatili uslugom predmontaže potkonstrukcija u našem pogonu i isporukom predmontiranih rješenja, što uvelike ubrzava proces gradnje solarne elektrane.

Zašto posjetiti naš štand (A5.235)?

Posjetitelji našeg štanda, u hali br. 5 na sajmu Intersolar 2024 imat će priliku razgovarati s našim stručnjacima o prednostima naših proizvoda i saznati više o inovativnim rješenjima koja nudimo. Također, predstavit ćemo nove proizvode i tehnologije koje će doprinijeti učinkovitijem korištenju solarne energije.

Pridružite nam se u Münchenu!

Pozivamo vas da nas posjetite na sajmu Intersolar 2024 i otkrijete sve što Emerus ima za ponuditi. Javite nam se na info@emerus.eu kako bismo vam osigurali ulaznicu za sajam! Radujemo se prilici da vas osobno upoznamo i razgovaramo o vašim potrebama te kako vam možemo pomoći u postizanju vaših ciljeva u solarnoj energiji.

Pratite nas na društvenim mrežama za više informacija o našem sudjelovanju na sajmu i ostalim novostima iz svijeta obnovljivih izvora energije.