Kontrola kvalitete

U skladu s zahtjevima i procedurama certifikata ISO 9001, EN 15088 i IATF, procesi kontrole kvalitete usklađeni su s procesom proizvodnje i specifikacijama kupaca.

Uzorci koje koristimo za kontrolu Ascona uređajem i ručnu kontrolu predstavljaju najbrži način otkrivanja problema s profilima. Ascona uređaj nalazi se neposredno na mjestu proizvodnje, što nam omogućuje brzu provjeru i otkrivanje usklađenosti.

Ascona uređaj je optički mjerni sustav koji omogućuje preciznu dimenzijsku kontrolu i pruža točne rezultate za svako mjerenje. Osim toga, uz pomoć Ascone, možemo provoditi inženjering unatrag (Reverse Engineering) profila, što nam omogućuje razumijevanje i reprodukciju složenih profila.

Za kontrolu kvalitete proizvoda koristimo različite alate i uređaje, uključujući kaliper, uređaj za ispitivanje tvrdoće, kutomer, uređaj za mjerenje razvlačenja, mjerač debljine boje, mjerač sjaja i mjerač hrapavosti kako bismo osigurali maksimalnu kvalitetu svakog proizvoda.

U kombinaciji s EMS sustavom za upravljanje procesom proizvodnje, imamo potpuno praćenje kvalitete proizvoda.

Naši postupci i standardi kontrole kvalitete uključuju kontrolu na preši (vizualnu), kontrolu na zatezačici (vizualnu, Asconu, geometriju), kontrolu nakon pile (geometriju, tvrdoću), kvalitetu boje prema Qualicoat standardu u bojari te IATF certifikaciju na CNC obradama.

Za dodatne informacije ili upite o našim postupcima kontrole kvalitete, slobodno nas kontaktirajte.

Imate li projekt na umu?

Kontaktirajte nas

EMERUS D.O.O. Hrvatska
EMERUS D.O.O. BiH