Karijera u Emerusu

Kultura tvrtke

U našoj tvrtki ponosno ističemo dinamičnu radnu atmosferu i mladu, energičnu radnu snagu.

Prosjek godina naših zaposlenika je izrazito nizak, što jasno pokazuje našu posvećenost zapošljavanju mladih talenata i podršku njihovom razvoju. Svojim angažmanom i mentorstvom, pružamo im potrebnu podršku i vodstvo kako bi se osjećali sigurno i samopouzdano u svom profesionalnom putu. 

Smatramo da je ulaganje u mlade talente ključno za budući uspjeh naše tvrtke te se radujemo prilici da ih vidimo kako napreduju i postižu izvanredne rezultate.

Svojim zaposlenicima pružamo podršku, motivaciju i prilike za rast, gradeći timsku atmosferu temeljenu na međusobnom poštovanju i uvažavanju.

Kroz inovativne projekte i redovite aktivnosti potičemo kreativnost i zajednički uspjeh, stvarajući tako radno okruženje u kojem svaki pojedinac može prosperirati i ostvariti svoj puni potencijal.

Rad u Emerusu

Naša firma posvećena je stvaranju podržavajućeg i poticajnog radnog okruženja koje brine zdravlju, zadovoljstvu i profesionalnom razvoju naših zaposlenika. Vjerujemo da su sretni i motivirani zaposlenici ključ našeg uspjeha.

Evo nekih od benefita koje nudimo našim zaposlenicima:

 • Mentorski programi – podrška kroz mentorstvo za profesionalni rast i razvoj.
 • Radno okruženje – moderni uredi, udobni radni prostori i moderna radna oprema
 • Osiguran topli obrok
 • Plaćen prijevoz
 • Redoviti sistematski pregledi
 • Podrška za roditelje – dječji vrtići i pomoći za školovanje djece
 • Profesionalni razvoj – edukacije, seminari, radionice i financiranje certifikata
 • Bonusi i nagrade za postignuća i doprinos
 • Sufinanciranje sportskih aktivnosti
 • Team-building aktivnosti
 • Božićni domjenak
 • Božićnice i uskrsnice: Posebne novčane nagrade za Božić i Uskrs
 • Pokloni za sv. Nikolu za djecu naših zaposlenika

Kako postati dio Emerus tima?​

Želiš posao u kojem možeš rasti, učiti i ostvarivati svoje potencijale? Prijavi se i postani dio našeg inspirativnog tima!

A kako izgleda naš proces prijave i selekcije provjeri u nastavku:

Prijava – Putem našeg online obrasca ili e – mail adrese ljudski.resursi@emerus.eu pošalješ svoj životopis i motivacijsko pismo, sa naglaskom na kojoj poziciji se vidiš.

Zaprimanje prijava – Naš HR tim s pažnjom će pregledati sve prijave, te u skladu sa pozicijom koju tražimo odabrati one koji najviše odgovaraju. Odgovor na prijavu dobit će svi kandidati, a poziv za dalje samo odabrani.

Intervju – Ako te odaberemo, očekuj poziv na intervju – telefonski, video ili uživo.

Testiranje – U nekim slučajevima, provodimo testiranja kako bismo bolje upoznali tvoje vještine i osobnost. Jako nam je važno da se, osim znanjem i vještinama, uklopiš i svojom osobnošću u naš tim.

Završni Intervju i ponuda – Ukoliko si prošao sve korake do završnog intervjua, slijedi razgovor sa voditeljem o tvojim idejama i vizijama. Jako su nam važne tvoje ideje i proaktivnost koju donosiš u tim. Nakon toga slijedi ponuda sa uvjetima rada i pogodnostima koje možeš očekivati.

Početak – Nakon što prihvatiš ponudu, započinje tvoje putovanje s nama. Provest ćemo te kroz orijentaciju i pomoći da se što brže i lakše uklopiš u naš kolektiv.

otvorena
prijava?

Imate li projekt na umu?

Kontaktirajte nas

EMERUS D.O.O. Hrvatska
EMERUS D.O.O. BiH