Industrijski profili

Aluminijski industrijski profili su ključni elementi u građevinskoj industriji, automobilskoj proizvodnji, industriji namještaja i mnogim drugim sektorima. Ti profili izrađuju se od visokokvalitetnog aluminija te se koriste u različite svrhe zbog svoje izdržljivosti, lagane težine i otpornosti na koroziju.

Standardni profili

Aluminijski profili: stabilnost, i trajnost na prvom mjestu

Standardni aluminijski profili odlikuju se jednostavnom, ali snažnom konstrukcijom, pružavajući stabilnost i dugovječnost. Njihova univerzalna primjena čini ih idealnim izborom za širok raspon građevinskih projekata.

Jednostavnost održavanja ključna je karakteristika standardnih aluminijskih profila. Otporni na koroziju i vanjske utjecaje, ovi profili zahtijevaju minimalno održavanje, čime štede vrijeme i troškove.

Rješenja po mjeri kupca

Vi s nama dijelite Vašu viziju o određenom profilu, a naši iskusni inženjeri ostvaruju ih.

Specijalizirali smo se u proizvodnji prilagođenih profila koji rješavaju  probleme i zadovoljavaju potrebe naših klijenata. Ovisno o zahtjevima naših klijenata možemo biti uključeni u čitavom procesu od dizajniranja i planiranja do završavanja proizvoda.

 

Primjena industrijskih profila

Automobilska industrija

Otvaramo mogućnosti u dizajnu vozila

Korištenje aluminija za konstrukciju vozila može umanjiti težinu do 30% u usporedbi sa čelikom. Niska ežina pridonosi manjoj potrošnji goriva. S obzirom da je aluminij potpuno obnovljiv, veliki udio vozila u budućnosti će vjerojatno biti od 100% recikliranog aluminija, čineći ga uistinu održivim vozilom. Prikladno je ujedno za putna, kao i za komercijalna vozila.

Solarna industrija

Naša izdržljiva i visokokvalitetna aluminijska rješenja pružaju pouzdanu podršku solarnim panelima

Sustavi od isprešanog aluminija imaju izvrstan učinak, najniže dodatne troškove (uključujući nabavu materijala, isprešavanje, dorada, transport, predmontaža i konačna montaža) te tri puta veću dugotrajnost od usporedivih čeličnih sustava.

Transportna industrija

Naša izdržljiva i visokokvalitetna aluminijska rješenja pružaju pouzdanu podršku solarnim panelima

Jedan od ključnih trendova u ovoj industriji je sve veći naglasak na smanjenju emisija stakleničkih plinova i povećanju energetske učinkovitosti. Primjena lakših materijala poput aluminija u proizvodnji vozila postaje sve popularnija jer doprinosi smanjenju ukupnih emisija CO2. Na primjer, zamjena težih materijala u automobilima aluminijem može rezultirati izbjegavanjem značajne količine emisija tijekom vijeka trajanja vozila.

Namještaj

Bezvremenski i industrijski osjećaj

Aluminij je novo otkriće u svijetu dizajniranja namještaja zbog svog ogromnog potencijala i šarolikih mogućnosti oblikovanja. Njegov strukturalni sastav posreduje industrijski izgled i osjećaj. Krasi ga nevjerojatna čvrstoća, izdržljivost i čista ljepota dok je istodobno cjenovno pristupačan i veoma pogodan za modeliranje.

Ostale industrije

Raznovrsna primjena

Proizvođači pametnih mobitela, tableta, laptopa, televizora, ekrana i ostalih uređaja koriste sve veću količinu aluminija. Aluminij ujedinjuje ljepotu s praktičnošću što je glavni razlog svog uspjeha u industriji. Uređaji s aluminijskim konstrukcijama izgledaju profinjeno i pouzdano, dok istovremeno ostaju lagani i čvrsti.

Imate li projekt na umu?

Kontaktirajte nas

EMERUS D.O.O. Hrvatska
EMERUS D.O.O. BiH