[gtranslate]
  • Solarne Potkonstrukcije

  • Građevinski sustavi

  • Industrijski profili

Proizvodnja aluminijskih profila predstavlja čudesnu, ali i respektabilnu djelatnost, koja nudi brojne mogućnosti u kojima je samo nebo granica.

Razvijamo sve naše aluminijske profile vodeći brigu o svakom detalju proizvodnog procesa, od njihovog početnog dizajna do kraja njihovog korisnog vijeka, nudeći inovativna, održiva rješenja i podršku klijentima u svakom koraku. Iskustvo koje smo stekli tijekom godina, kombinirano s našim stalnim ulaganjem u tehnologiju i proizvodne strojeve, omogućuje Emerusu da ispuni stalno mijenjajuće tehničke i kvalitativne zahtjeve tržišta.

brown-high-skyscrapers
Emerus građevinski sustavi su visokokvalitetna, dugotrajna, ekonomična i ekološki prihvatljiva rješenja s raznovrsnim mogućnostima u dizajnu. Termički izolirani aluminijski profili sa svojim suvremenim i otmjenim izgledom omogućuju bezbroj opcija po mjeri klijenta, od vlastitog doma do izgradnje industrijskih objekata. Nudimo rješenja za fasade, vrata, prozore, zaštitu od sunca, ograde i mnogo više.
INDPRO

Naša struka je proizvodnja specijaliziranih ali i višenamjenskih aluminijskih profila. Glavni cilj Emerus-a jest ispuniti sve zahtjeve i dostaviti proizvode koji su individualni po mjeri specifikacija klijenta. Nudimo rješenja koji zadovoljavaju najsloženije zahtjeve s najvećom mogućom troškovnom i vremenskom efikasnošću.

proizvodi i usluge

Sustavi od isprešanog aluminija imaju izvrstan učinak, najniže dodatne troškove (uključujući nabavu materijala, isprešavanje, dorada, transport, predmontaža i konačna montaža) te tri puta veću dugotrajnost od usporedivih čeličnih sustava.

Imate li projekt na umu?

Kontaktirajte nas

EMERUS D.O.O. Hrvatska
EMERUS D.O.O. BiH