VAŠ SVIJET ALUMINIJA BH - EMERUS

EMERUS, VAŠ SVIJET ALUMINIJA

profili

Emerus je europski proizvođač isprešanih aluminijskih profila za razne industrijske branše. S nama dobivate sve bitne proizvode i usluge na jednom mjestu: isprešavanje, plastifikaciju, anodizaciju, strojnu obradu, pakiranje prilagođeno Vašim zahtjevima i tehničku podršku tijekom cijelog proizvodnog procesa. Kod Emerus-a smanjujete vrijeme od narudžbe do isporuke konačnog proizvoda, optimizirate upravljanje zalihama i uklanjate moguće sukobe s više dobavljača. Rado prihvaćamo Vaše osobne želje i zahtjeve i stoga postajemo sve poznatiji na tržištu, jer nam je zadovoljstvo naših klijenata na prvom mjestu. Naš mladi i ambiciozni tim stručnjaka nije vezan za stare načine razmišljanja i rada, već smo uvijek otvoreni za nove ideje i puni kreativne energije.

NAŠE USLUGE

Usluge koje Emerus nudi su:

 CAD dizajn, planiranje projekata
 3D prototipi
 Precizno isprešavanje aluminija
  Andoizacija
  Mehanička obrada preanodiziranja i površinska obrada
 Potpuni raspon boja premaza i praha
 Prilagođena izrada
 Ispitivanje kvalitete, analiza i osiguranje
 Automatizirano pakiranje i prilagođeno pakiranje prema Vašim specifičnim potrebama
• Logistika za rukovanje materijalima i transport za globalnu isporuku

bušenje obrada

Premda smo mlada tvrtka, brzo smo izgradili iskustvo i partnerstva u građevinskoj industriji (stvorili smo vlastiti zaštićeni sustav za izgradnju “PR”), proizvodnji solarnih okvira, elektrotehnici i automobilskoj industriji. S Emerus-om možete biti sigurni da će se Vaš projekt od početka do kraja izvršiti s velikom pozornošću na detalje.

tim

MISIJA

Naš glavni cilj jest osigurati dugoročno zadovoljstvo naših klijenata. Naši klijenti podrazumijevaju besprijekornu kvalitetu proizvoda i usluga, stoga želimo ići korak dalje i potpuno se posvetiti potrebama i željama naših partnera. Kroz pouzdanost, točnost, brzo reagiranje na upite i nove okolnosti na tržištu osiguravamo povjerenje postojećih klijenata i gradimo nove poslovne odnose. Pored toga, želimo optimizirati naše radne procese pomoću organizacije, modernizacije i digitalizacije, vodeći računa o našim djelatnicima, okolišu i sve dinamičnijim zahtjevima tržišta.

VIZIJA

Želimo postati jedan od vodećih proizvođača isprešanih aluminijskih profila na prostoru Jugoistočne Europe i biti prepoznatljivi i poznati kao pouzdani i jaki partner diljem Europe. Svjesni smo činjenice da uspjeh ne dolazi sam od sebe i zato ne bježimo od novih izazova. Zahvaljujući našem uspješnom razvoju smo uvjereni da ćemo ostvariti tu viziju i zajedno s našim partnerima dalje rasti.

STRATEGIJA

Emerus d.o.o. se opredjeljuje podizati razinu zadovoljstva svojih kupaca kroz poboljšanje kvalitete svojih usluga i proizvoda. Da bi realizirao poboljšanje istih, Emerus d.o.o. se odlučuje ispunjavati sljedeće strateške ciljeve:

 Podizati i održavati visoku razinu povjerenja kupaca u naše proizvode i usluge
 Svakodnevno optimiziranje efikasnosti upravljanjem opskrbnim lancem
 Davati posebnu pozornost točnosti i pravovremenosti isporuka
 Podizati razinu proizvodnje, smanjivati interni otpad i reklamacije
 Proširivati paletu proizvoda i ulaziti u dodatne sektore i tržišta
 Poboljšavati internu i eksternu komunikaciju i modernizirati komunikacijske kanale
 Povećati sigurnost na radu i zadovoljstvo djelatnika
• Trajno ulagati u stručnost svih djelatnika

rast
kontrola kvalitete

POLITIKA KVALITETE

Da bismo postigli strateške ciljeve, odlučujemo se usmjeravati našu organizaciju prema sljedećim metodama poboljšanja sustava kvalitete:

• Implementacija i istinsko poslovanje u skladu s normom ISO 9001:2015
• Implementacija i istinsko poslovanje u skladu s normom IATF
• Implementacija i istinsko poslovanje u skladu s normom ISO 14001:2015
• Implementacija LEAN principa u upravljanju proizvodnjom
• Praćenje noviteta u okruženju, a koja su vezana za unaprjeđenje stupnja organizacije, poboljšanja komunikacije i metoda rada, kroz edukacije svih članova poduzeća
• Praćenje zakonskih propisa BiH i međunarodnih normi te poštivanje istih