Proizvodnja aluminijskih profila

Naši aluminijski profili široko se koriste u raznim industrijama, služeći kao osnovna ili dodatna sirovina za proizvode, konstrukcije i druge primjene. Posebnu pažnju posvećujemo građevinskom sektoru, gdje pružamo posebne aluminijske sustave kao gotova rješenja. U našoj ponudi nalaze se sistemi za prozore i vrata, fasade, ograde, zaštitu od sunca, te nedavno razvijeni sustavi za potkonstrukciju solarnih panela, odgovarajući na potrebe tržišta.

Ključni proizvodi:

Profili po mjeri
Standardni profili
Građevinski profili
Profili za solare
Emerus je renomirani europski proizvođač isprešanih aluminijskih profila namijenjenih raznim industrijskim granama. Naš proizvodni pogon, smješten na 15 000 kvadratnih metara u Širokom Brijegu, Bosna i Hercegovina, uspješno ekstrudira visokokvalitetne aluminijske profile već više od 15 godina.
 
Od samih početaka, Emerus se prilagođava dinamičnim potrebama tržišta, mijenjajući pogon i internu organizaciju sukladno modernim tržišnim trendovima. Fokus Uprave uvijek je bio na zadovoljstvu i stručnosti naših zaposlenika.
 
 

Naš glavni cilj jest osigurati dugoročno zadovoljstvo naših klijenata.

Naši klijenti podrazumijevaju besprijekornu kvalitetu proizvoda i usluga, stoga želimo ići korak dalje i potpuno se posvetiti potrebama i željama naših partnera.

Kroz pouzdanost, točnost, brzo reagiranje na upite i nove okolnosti na tržištu osiguravamo povjerenje postojećih klijenata i gradimo nove poslovne odnose.

Pored toga, želimo optimizirati naše radne procese pomoću organizacije, modernizacije i digitalizacije, vodeći računa o našim djelatnicima, okolišu i sve dinamičnijim zahtjevima tržišta.

Želimo postati jedan od vodećih proizvođača isprešanih aluminijskih profila na prostoru Jugoistočne Europe i biti prepoznatljivi i poznati kao pouzdani i jaki partner diljem Europe.

Svjesni smo činjenice da uspjeh ne dolazi sam od sebe i zato ne bježimo od novih izazova.

Zahvaljujući našem uspješnom razvoju smo uvjereni da ćemo ostvariti tu viziju i zajedno s našim partnerima dalje rasti.“

Početak Tvrtke - Prva Ekstruzija

2006

Ugradnja toplinskog mosta

2007

Montaža linije površinske zaštite i ISO 9001 Certifikacija

2009

Osnivanje odjela strojne obrade

2015

Vlastiti vozni park i Vlastiti park transportnih vozila

2018

Modernizacija pogona strojne obrade Modernizacija linije površinske zaštite

2021

Instalacija vlastite krovne solarne elektrane 990 kW

2022

Instalacija druge linije za prešanje 25 NM

2023

Proširenje proizvodnih mogućnosti na odjelu strojne obrade

2024

Preše

Koristimo dvije preše tvrtke Presezzi (snaga potiska 1800/2000 tona i 2500 tona)

Broj zaposlenika

Broj zaposlenika dostigao je 300, s 90 novih djelatnika samo ove godine.

Godišnji kapacitet u tonama

Proširenjem proizvodnih kapaciteta i novom prešom, sada smo postigli godišnji kapacitet od 20 tisuća tona, čvrsto potvrđujući našu predanost rastu i izvrsnosti.

Imate li projekt na umu?

Kontaktirajte nas

EMERUS D.O.O. Hrvatska
EMERUS D.O.O. BiH